Inloggen
Om een subdomein aan te maken, logt u in op het control panel/configuratiescherm op http://www.uwdomein.nl:2222 (waarbij uwdomein.nl wordt vervangen door uw eigen domein)

Nadat u bent ingelogd, komt u in de domeinselector. (indien u 1 domein heeft wordt de selector overgeslagen).

Nadat u het domein heeft gekozen waar u een subdomein voor wilt aanmaken komt u in het hoofdscherm terecht
Hierin scrolt u volledig naar beneden en klikt u Sitedoorsturingen aan.

Hier krijgt u een pagina waarin u de gegevens kunt opgeven.
Lokale URL-pad: Deze kunt u leeg laten, tenzij u anders van plan bent.
Doorstuurtype:

• Dit kiest u als u zeker weet dat alles permanent doorgestuurd moet worden. Denk hierbij aan een verhuizing.

• Deze optie is handig om te kiezen als u wilt dat het tijdelijk is. Denk hierbij aan onderhoud.

• Dit is een zie elders optie, de bron is daar te vinden maar moet zelf opgevraagd worden.

Doel URL: Hier geeft u de betreffende website op waar het naartoe gelinkt moet worden.