Inloggen
Om een subdomein aan te maken, logt u in op het control panel/configuratiescherm op http://www.uwdomein.nl:2222 (waarbij uwdomein.nl wordt vervangen door uw eigen domein)

Nadat u bent ingelogd, komt u in de domeinselector. Klik hier op Domeinbeheer (indien u 1 domein heeft wordt de selector overgeslagen).

Indien het laatste geval klikt u op Domeininstellingen om bij hetzelfde scherm uit te komen.

Vervolgens klikt u op Voeg een domein toe om een subdomein te creëren.

Hier vult u uw subdomein + domein in.

En u heeft uw subdomein aangemaakt!