Om veilig internetten te verhogen is het in ieders belang om uw website up-to-date te houden. Niet alleen verbeteren deze updates de beveiliging, het zorgt er ook voor dat in dit geval WordPress efficiënter kan draaien, extra functionaliteiten toevoegt en het oplossen van fouten die hinderend zijn. Ook wel bugs genoemd.
Hieronder laten wij kort en stapsgewijs zien hoe u uw WordPress kan updaten met Installatron.

1. Ga naar www.uwdomein.nl:2222 om in te loggen bij DirectAdmin.

.

2. Kies het desgewenste domein uit. Indien u maar 1 domein hebt zal dit scherm overgeslagen worden.

3. Onderaan de pagina onder Geavanceerd, klikt u op het kopje Installatron Applications Installer.

4. Vink WordPress aan, en klik dan op het pijltje wijzend naar beneden.

5. Hier krijgt u de huidige en de beschikbare versie te zien. Ook ziet u gelijk waarom het dus van belang is om de update uit te voeren.

6. De plug-ins updaten is uiteraard ook van belang, aangezien deze ook gevoelig kunnen zijn voor fouten e.d.

En dat was het, uw website is weer up-to-date!