Nadat wij voor u of het hele bedrijf meervoudige verificatie hebben aangezet kunt u de volgende handelingen zelf uitvoeren.

Bij het inloggen op het Microsoft 365 portaal of andere applicaties van het Office 365 abonnement wordt er gevraagd om opnieuw in te loggen.
Wanneer er wordt ingelogd krijgt u een melding voor het aanvullen van beveiligingsinformatie.

Druk hier op Volgende

Hierna komt er een scherm waar de volgende informatie ingevuld moet worden:
- Het land waar u woont, in dit geval is dat Nederland (+31)
- Het mobiele nummer waarop u de sms voor het inloggen wilt krijgen.
- Het aanvinken dat de code per sms wordt verstuurd.

Na deze extra informatie in te vullen komt er een sms binnen op het aangegeven mobiele nummer waarin een code staat, vul die code op het aangegeven scherm in.

Nadat dit is gebeurd is het instellen van meervoudige authenticatie voltooid. Wanneer er hierna wordt ingelogd krijgt u eenmalig bij verschillende applicaties of een inlog van het Microsoft 365 portaal een scherm als volgt:

Verdere instellingen MFA (indien daarom wordt gevraagd)

Het kan dat Microsoft na het instellen om nog meer informatie vraagt.
Het scherm waar u dan in terechtkomt, ziet er als volgt uit.

Voor de bovenste optie mag u op verifiëren drukken.
U krijgt dan een nieuw scherm te zien.

Druk op de optie "sms-bericht verzenden".
Voer de nieuwe code in en druk op verifiëren.

Voor het e-mailadres hoeft u verder geen handelingen te verrichten.
Druk nu op voltooien.

U bent klaar. Wanneer er hierna wordt ingelogd krijgt u eenmalig bij verschillende applicaties of een inlog van het Microsoft 365 portaal een scherm als volgt:

Wanneer deze handelingen niet lukken mag u gerust contact opnemen met onze servicedesk en helpt een medewerker u graag verder.